Lumon Inglasning av balkong

Lumon Inglasning av balkong

 


En inglasad balkong kompletterar ditt hem med ett trivsamt extra utrymme. Balkonginglasningen skyddar din balkong mot vatten, snö, vind och damm. Inglasningen minskar också bullret och spar energi. Skyddar balkongens inre ytor och konstruktioner. Förlänger service- och reparationsintervallen. Hindrar fåglar från att komma in på balkongen. En inglasad balkong sätter igång inredarens fantasi.

Lumons balkonginglasningar ger balkongen ett nytt liv:

Fritid, hobbyverksamhet och att bara vara får helt nya dimensioner när allt innesluts i en balkonginglasning som kan öppnas åt sidan, utan ramar.
Vad skulle kunna vara trevligare än att i skymmingen sitta på balkongen vid kvällskaffet i goda vänners lag.

Varför balkonginglasning utan ramar?

Har du funderat på balkonginglasningen fördelar? På videon nedanför ser du några av dem. Två olika liv på samma balkong.

 

Lumon balkonginglasning har CE-märkning

 


Sello_CELumons balkonginglasning har fått ett europeiskt tekniskt godkännande (ETA-06/0019, European Technical Approval). Lumon är det första inglasningssystemet i Europa, som har fått detta godkännande och CE-märkning (Conformite European).

CE-märkning ges bland annat till sådana byggprodukter, som uppfyller EU:s krav på hälsa och säkerhet och som hänvisar till standardiserade regler till exempel EN. CE är en av EU:s mest kända märkningar. CE-certifikaten kan du läsa här>>

 

 

Utmanande objekt och höga inglasningar

Lumon balkonginglasning förvandlar balkongen till ett bekvämt extra utrymme

Skulle du vilja äta frukost på balkongen utan att plågas av den kalla vinden? Skulle du vilja äta middag på balkongen utan att dina gäster störs av en regnskur? Lumons inglasning omvandlar ett öppet, vindkänsligt och väderutsatt utrymme till en lockande skyddad plats för samvaro.

Lumons inglasning ger ett elegant skydd utan att hindra ljusflödet

Lumon erbjuder balkonginglasningar som till utseendet, funktionen, användbarheten, stiligheten och priset ligger i den bästa klassen.
Ökar säkerheten på bottenvåningen. Lumons inglasning är en säker och långsiktig lösning. Glasskivorna öppnas inåt och är därför lätta att putsa från balkongen utan att behöva sträcka sig ut. Lumons inglasning tillför boendet något ovanligt och unikt. Du kan också genomföra din dröm tillsammans med Lumon.

 

Begär mer information